Metafix

Resil & Remat is de leverancier van Metafix apparatuur in Nederland.

Voor filmontwikkelmachines leveren en onderhouden wij de Metafix ontzilveringsapparatuur. Voor CTP installaties leveren wij de Metafix pH control. Dit is een is een volautomatisch afvalmanagementsysteem voor de verwerking van thermische plaatontwikkelaar, welke gebruikt wordt in de CTP offsetplaat ontwikkelmachines. U hoeft uw CTP ontwikkelaar afvalprobleem niet meer te transporteren. Wij behandelen het ter plekke voor u.

 

Metafix-logoMetafix

De Metafix pH control is een afvalmanagementsysteem wat het mogelijk maakt om de gebruikte CTP ontwikkelaar vanuit de plaatontwikkelmachine ter plekke te verwerken.

Dit volautomatische systeem vangt de gebruikte ontwikkelaar vanuit de ontwikkelmachine op, evenals het gebruikte spoelwater. Het spoelwater en de ontwikkelaar worden door een reactor gepompt en na toevoeging van een neutralisatie vloeistof, wordt dit nu pH neutrale effluent veilig, en milieutechnisch verantwoord op het vuilwater riool geloosd. Het systeem is uitgerust met een datum/tijd geheugen, waarin elke batch verwerking en eventuele foutmeldingen worden geregistreerd. Driemaandelijks ontvangt u een verwerkingsoverzicht met daarop al de lozingsdata.

afvalmanagementsysteem

Kijk ook op www.metafix.nl