Theimer

Theimer GmbH Duitsland levert hoogwaardige belichtingssystemen, vacuümsystemen, UV- drogingsystemen en Metaalhalogeenlampen voor de Grafische en aanverwante industrie.

Resil & Remat levert en onderhoud deze apparatuur in Nederland.
Theimer heeft belichtingsystemen voor de Offset, Flexodruk, en Zeefdruk, in diverse formaten, vermogens, en uitvoeringen. Ook UV- drogingapparatuur is leverbaar in de meest mogelijk denkbare uitvoeringen.

Zo zijn er UV-(Band) drogers met werkbreedte van 50mm tot 2000mm, met een vermogen van 0.4 tot 100 KW, leverbaar met of zonder het gepatenteerde HEAT-EX koelsysteem welke zorgt voor een warmtebelastingreductie van 50% van het te drogen materiaal.

theimer-01

METAALHALOGEEN lampen produceert Theimer zelf. Niet alleen de lampen voor de Theimer apparatuur maar ook voor de meest voorkomende “vreemd”merk apparatuur. Zoals Werner Sack, Agfa, Eskofot etc.

Deze Metaalhalogeenlampen zijn van zeer hoge kwaliteit, door productie met de modernste technologie, toegepast door mensen met jarenlange ervaring. Elke lamp wordt na productie getest op lampspecifieke eigenschappen voordat deze voor verzending wordt vrijgegeven.

strahler2
Bent u op zoek naar Metaalhalogeenlampen, reparatie of onderhoud van belichtingsapparatuur dan bent u bij Resil & Remat aan het juiste adres.
Voor Metaalhalogeenlampen, reparatie, en onderhoud kunt u bij ons terecht voor o.a. de volgende merken:

Theimer
Werner Sack
Eskofot
Olec
Bacher
Agfa